<body> SIM PLI CITY
“Simplicity is the ultimate sophistication.”
~Leonardo da Vinci quotes


Good Bye SMKPBG :')★



Hye-2 awak-2 suma y cun and handsome tuh hihi (Y) nak tahu x, semalam-2  kan, Nana msg aku dye says Bella dapat Teknik SP (Sungai Petani) , oke jeles ! aku mmg jeles gila ! dye dah nak out dari panglima, then esok nya pulak Nana cakap Bella tolak tawaran tuh, lahaii mkcikk awat hg p tolakk ???? ==' rugi tau dak ? haisyhh, tapi nak bt mcm mna kan, dah itu keputusan dye , terima aje lha :) lagi pun aku xde lha bosan sgt kalau dye xdak nnty, hehe :P Sabtu 7/01/2012 Nad, Bella ajak pegi tusyen cikgu latif  dekat taman tenggara, then mula-2 aku nak pegi tapi xjai pulak , then aku call lha ida aku ty dye aku dapat ke tidak asrama tuh ? then dye cakap dye pun xsura sbb nama tuh xd'tmpal lagi dekat papan kenyataan, oke dye cakap lagi dlm byk-2 permohonan sekolah dye hnya pilih 20 org saja y layak, masa tuh aku redha aje lha , kalau dapat alhamdulillah aku bersyukur sgt if tak dapat. it's okey maybe bukan rezeki aku kan ? then petang tuh aku balik rumah atok dekat bagan serai tuh kan, mlm tuh aku pun bersembang-2 lha dgn cousin aku nie dah macam 5tahun xjumpa, bhaha padahal baru je cuti td jumpa. hihi biasa lha kalau dah sebaya nie mcm-2 nak dicerita kan. (Y)  then esok nya pulak, baru aku start bt homework dgn cousin aku, hihi time tgh kalut-2 bt nota sejarah sbb ibu aku dah nak balik dah so, kena lha kalut-2 hehe :P tiba-2 phone aku bunyi, tutt ... tutt ... bhaha lebih kurang mcm tuh lha bunyi phone aku kan ? bhaha :P aku tgk incoming call form ida, huh masa tuh aku dah dpt rasa debaran dah. hihi cara dye cakap tuh aku dah dpt agak dah ap y bakal jadi, then dye pun ty lha apa nama penuh aku , alamat rumah and sekian-2 bhaha, last-2 dye cakap oke ! hg dapattt ! bhahaha kan aku dah agak dah ! y aku dapat, bhaha perasan ! :P alhamdulillah , aku bersyukur sgt-2 sbb aku dapat sekolah tuh, oke lepas nie aku terpaksa beljar berjauhan dgn family and org-2 y aku sayang :') it's okey aku sanggup demi cita-2 aku suatu hari nnty :) lpas dapat thu tuh aku terus bgtw ibu aku, then terus call Nana my busuk-2 tuh hehe, aku bgtw dye y aku dpt , dye terus bantah xbg aku pegi , dye cakap aku suka tggl dye. hihi alala sayanggg bukan nya i nak tggl youu i xtggl pon, nnty i msukkan you dlm beg i nahh. hehe :P then malam tuh aku bgtw dekat Shukran my second busukk, hehe dye pun bg respon y sama dgn Nana jugak, xbg aku pegi, hihi alala awakk.. xmo sedih-2 nahh ;) 2 tahun aje saya dekat sana xlama pun 2 tahun tuh then saya balik lha pulak :) awak dgn Nana jaga diri baik-2 tw, xmo nakal-2 ya, jgn cari org lain nahh. tggu saya balik tau :) then tadi aku bgtw dekat mmber kelas aku y aku dapat pegi sekolah tuh . depa suma xbg pegi ! lahaii,, kawan-2 jgn lha cakap mcm tuh , xdak aku pun sama ja hgpa tetap beljar account jugak. hihi :P tdi masa rehat aku Bella and Nad xpegi rehat sbb pulun siapkan karangan. bhaha then masa PNP perut asyik berbunyi je, -..-' then pukul 1.05 teacher kluar sbb ada mesyuarat guru-2 BI. yess ! bhaha apa tggu lagi kan ? lari pegi kantin terus lha. bhaha aku , Bella, Nad dgn Yana pegi makan dekat kantin terus, bhaha kami mkn cepat-2 then masuk kelas balik sbb lepas tuh 1.40 ada subjek BM pulak. bhaha bila dah dapat makan tuh , baru lha aku bercakap dlm kelas. bhaha maybe hari nie y paling best bagi aku, buat kerja gila kejap kan ? lari dari kelas pegi mkn dekat kantin. hihi . oke cunn ! hehe maybe lepas nie aku dah xberpeluang nak bt keja gila mcm nie lagi kan ? bhaha :P ha ! satu lagi sebelum terlupa nak cerita , hihi time rehat tuh kan aku xturun rejat tpi aku dah jnji dgn Nana , suruh dye tggu aku nak pegi rehat sama-2 tp aku pulak xpegi rehat , then time aku tgh khusyuk siapkan karangan tuh Nad cakap "tuh tunang hgg tuhh !" aku pun mana ???? ha ! tgk-2 ada Nana depan mata ! bhaha :P terjeritt jugak lha aku kan ? bhaha tba-2 je muncul. hehe dye pun cakap " watlekk dulu Fariza, bt keja hg dulu" bhahhaa lawak je aku nie -..-' grr mcm mna lha aku nnty kalau dah pindah ke sekolah lain tuh, agaknya ada x kawan y mcm depa nie ? tp kalau ada pun aku xkan lupa kawan-2 aku y CUN nie , hihi Love You <3 aku jnji xkan lupakn hgpa-2 y sememangnya the best lha . :)

0 Critics | ↑Back to top.

Travel
« New|Old »