<body> SIM PLI CITY
“Simplicity is the ultimate sophistication.”
~Leonardo da Vinci quotes


HARUS tinggalkan "lappy and korea drama" =(★

Assalamualaikum ?
firstly y aku na citer nie,lepas nie aku kne tgglkan lappy aku nie. lpas nie da xbole na ber fb-2 or blogger-2  lgi. uhuks !. lumrah kehidupan budak na ambik PMR mmg mcm nie. hehe. lepas tuh, da xbole da na duduk depan lappy nie layan cter korea dah. waaa ! bukan setakat dkt lappy aje. dkt tv pon da kne kurangkan. hope xde lha drama korea y best-2 time aku xbole tgk tv nnty. hehe =P
exam da na dekat dah, percubaan pon  tggl 19hari aje lgi !! astarfirullahalazimm.. kejap aje, lpas tuh, da xlama dah lha na ambik PMR ! pejam celik pejam celik result pulak kua. Allah !! Ya Tuhan kuatkan lha semangat hamba mu nie . *macam na pegi perang aje pon ehehe =P. lepas nie da xbole na main-2 lagi dh. wajib study dengan tekun ! da xbole sebut harus lgi. hehe. hope time percubaan and PMR nnty aku bole jawab dengan baik dan dapat result y excellent  !. Amin. doa-2 kan lha ea untk kejayaan aku. =)
ini saja lha bt masa nie. hope sesgt, nnty bila aku da lama na on9,or ber blogger macam nie. rindukan lha aku nie ye. hehe =)
Assalamualaikum ^_^

0 Critics | ↑Back to top.

Travel
« New|Old »